Novice

Hawks' Nest, Feldbach

Objavil Administrator

img

Člani ekipe KO-MET smo se v petek, 29.1.2016, odpravili na prvi dvodnevni turnir v letu 2016. Odšli smo polni upanja na dobro uvrstitev in ubranitev lanskega 1. mesta, in sicer v Feldbach v Avstriji, kjer smo bili zadnji vikend v januarju.

FAAB XI

Objavil Administrator

img

V začetku decembra smo se tradicionalno udeližili turnirja v bližini Ljubljane. Gre za dvoranski turnir v organizaciji ljubljanske ekipe Frizmi, kjer ekipe pridejo z veliko željo po druženju, saj je čas tudi temu primeren.

1. izbor za U20 reprezentanco

Objavil Administrator

img

Naši fantje so se 5. decembra odpravili v Slovensko Bistrico kjer je potekal prvi izbor za mladinske reprezentance. S tem se začenja projekt WJUC 2016 v sklopu katerega bo Slovenija imela dva predstavnika - slovensko open U20 ekipo ter žensko U20 ekipo.

Fantje so preživeli krasen dan, se podružili s sovrstniki ter preživeli ultimate dan. Več o tem pa is preberite, kaj so napisali sami.

Madunina 2015

Objavil Administrator

img

Naši mladinci so v kombinaciji z novogoriškimi odšli na turnir Madunina v Milanu. Cilj turnirja je bil, da se začnejo osamosvajati ter preizkušati igrati svojo igro. Kljub temu, da je šlo za “junior” ekipo, katera je zaradi organizacijskih problemov igrala v v kategoriji z izkušenimi ekipami, so osvojili odlično 12. mesto med 16 ekipami skupaj. Skupni izkupiček je bil 5 porazov ter 1 zmaga.

Začetek nove sezone

Objavil Administrator

img

Kratko poročilo o spomladanskem delu koledarske sezone. Začela se je v Avstriji ter s turnirji po Sloveniji se je zaključila s poletnimi turnirji ob italjanskih jezerih. V tem delu se je tudi vzpostavila 1. sezona Slovenske ultimate lige v kateri iščemo najboljšo slovensko ekipo v mixed kategoriji.