Hawks' Nest, Feldbach

Objavil

Člani ekipe KO-MET smo se v petek, 29.1.2016, odpravili na prvi dvodnevni turnir v letu 2016. Odšli smo polni upanja na dobro uvrstitev in ubranitev lanskega 1. mesta, in sicer v Feldbach v Avstriji, kjer smo bili zadnji vikend v januarju.

Hawks' Nest, Feldbach

Na pot smo odšli v petek zvečer. Pot je bila kar dolga, a na srečo smo imeli med potjo nekaj postankov. Po nekaj urah vožnje smo le prispeli v Feldbach, kjer smo se namestili in večer pa smo si krajšali s podajanjem frizbija in igranjem raznih družabnih iger. Bilo je že pozno, zato smo se odpravili spat, saj nas je zjutraj čakala prva tekma (naša nesreča!!!).

Zjutraj smo se zgodaj zbudili, odšli na zajtrk in kmalu za tem je že sledilo ogrevanje. Dobro smo se ogreli in pripravili na tekmo. Nastopil je čas tekme proti Wunderwuzzis. Tekma je bila intenzivna in z našo borbeno igro smo si priborili zmago. Med pavzo se nas je večina odpravila še malo počivat, medtem ko so trener in druščina kovali taktiko za naslednjo tekmo. Kmalu je sledila naslednja tekma in sicer proti amPullen tekma je bila napeta do samega konca. Tekma je bila zelo borbena in izenačena, kar je pokazal tudi končni izid, saj smo z njimi remizirali. Kmalu je sledila še ena tekma in sicer proti mladi ekipi non dedectado segnor, katero smo po intenzivni in napeti tekmi zmagali.

Sledila je daljša pavza, ki smo jo izkoristili za igranje družabnih iger, ping ponga in nore igre spikeball. Z igrami smo si krajšali čas, seveda pa smo doživeli tudi marsikatere zabavne trenutke. Sledila je še zadnja sobotna tekma proti Wunderteam, katero smo po borbeni igri žal izgubili. Po tekmi smo vsi hitro odhiteli proti bazenu in savnam, kjer smo kako uro ali dve izredno uživali. Po kopanju in savnanju je sledila še slastna večerja. Po večerji smo se skupaj zabavali še dolgo v noč.

Naslednji dan smo malo zaspali, zato smo takoj, ko smo se zbudili odšli na ogrevanje in se pripravili na tekmo. Tekmo proti Raabtal Renewables smo žal izgubili. Zajtrk je zato minil z grenkim priokusom, saj izgubljena tekma ni kazala na vidnejšo uvrstitev. Po krajši pavzi je kmalu napočil čas za naslednjo tekmo znova proti non dedectado segnor, katero smo po zelo izenačeni in borbeni tekmi izgubili.

Sledila je tekma za 7. mesto proti domačinom Styrian Hawks 2, ki smo jo po borbeni igri zasluženo zmagali in tako osvojili končno 7. mesto med 12 ekipami, kar je bil lep uspeh za pomlajeno ekipo. Po tekmah smo se še stuširali in odpravili domov. Med potjo smo malo tudi spali, nekateri vse do Trojan, kjer smo se ustavili na večerji. Potem pa je sledila le še pot naravnost domov.

Tako je še en turnir več v naših izkušnjah in mislim, da je iz njega vsak odnesel nekaj koristnega novega znanja. Čestitke tudi vsem ekipam iz naše strani.

Rene